Поп дивата Ријана конечно го покажа стомачето.Таа е бремена.За рака со нејзиниот избраник Асап Роки,со откриен стомак,таа прошета низ улица,па веднаш стана мета на папараците кои како ураган ја проширија веста дека Ријана е бремена. 33 годишната пејачка прв пат ќе стане мајка,а веќе стигаат честитките од нејзините колеги и фановите.Прва и честиташе кралицата на попот Мадона.