Црвениот тепих по кој се движат познатите филмски ѕвезди е место каде се прикажува гламурот, елеганцијата  сoфистицираноста на шоуто. Ѕвездите со месеци пред доделувањето на Оскарите се подготвуваат за овој момент. Оваа година најчестиот бренд кој се прошета по црвениот тепих беше Шанел. Погледнете ги најубавите модели на Оскарите во продолжение.

Сликите се превземени од zenskimagazin.rs