Долга е листата на мажи кои оставија голем моден впечаток оваа година. Списанието GQ ги избра најдобрите, а ние издвоивме неколку во нашиот список.

Андерсон Пак во комбинација на Гучи на филмската гала вечер.

Хенри Голдинг во креација на Ралф Лаурен на прес конференција за Последниот Божиќ во Њујорк

Лени Кравиц на Церемонијта за доделување на наградите во Центарот за истражување на НАСА Амес во Калифорнија

Ник и Ерлс Кејв на филмската гала вечер во креации на Гучи