Satui Louis Vuitton е минималистички часовник разигран со нијанси во согласност со впечатливите бои што се гледаат во новите колекции креирани од Виргил Аблох.

Кристалниот сафир, сивата боја и светло зелените акценти на куќиштето, совршено се вклопуваат во спортскиот дизајн и овозможуваат овој часовник да биде совршен за сите прилики.

Цената му е 5.750 долари.

 

Извор: maskimagazin.faktor.mk