Погледнете ги следниве предлози и изберете ја најсодветната комбинација за вашиот дом:

Златесто сребрена комбинација.

 

Црвено и бело со кристални детали.

Снежно бело со бели и кристални елементи.

Внесете дел од новогодишниот дух и во вашите спални снежно бели и сивкасти нијанси.

Вистинска зима во домот. Бело и сребрено.

Во бои тонови и нијанси на Нова година, доколку обожавате традиционален декор.

Прекрасен амбиент со цветни крем лампиони.

Пудра и бело во вашите спални.