Светски познатиот бренд Версаче секоја година изненадува и воодушевува со уникати модели со избрани нијанси и материјали на различни модни додатоци. Продавниците на Версаче може да ги најдете во урбаните европски метрополи, но производите на ова познато име може да ги набавите и онлајн.

За денес ви предлагаме неколку модели на чанти Версаче од серијата #VersaceFW2019 и #VirtusViews:

Оваа чанта е фузија од контерпорарен дизајн со класична уметност. Чини 1895 долари.

Вивидни бои и игрива естетика која чини 2.175 долари.

Класична чанта со освежен Версаче дезен. Чини 2.350 долари.

Црна кожена ташна. Моделот се нуди во бело и розево. Чини 1975 долари.

Црна кожена ташна на цена од 2.195 долари. Моделот се нуди во црвено и кафеаво. Кафеава кожена чанта на цена од 1.895 долари. Моделот се нуди во црно и црвено.

Ноќна кожена чанта. Чини 795 долари. Моделот се нуди и во црвено.

Прекрасна комбинирана кожена чанта која може да се носи на половината како каиш и на рамо. Моделот се нуди во бело и сино. Чини 1.195 долари.