Освежете и збогатете ја вашата кујна со  рачно изработени и единствени шољи за кафе и чај. Пијете ги вашите омилени топли напитоци од уникатни и модерни шолји.

Рачно изработени керамички шолји за кафе и чај кои можете да ги купите за 60 долари од NoraPotteryArt, во повеќе бои.

Рачно изработени и исцртани керамички шолји со златести детали. Овие шолји се дизајнирани со љубов од Goumeturca, една шолја чини 35 долари и истите се нудат во две шари.

Сет од две уникатни шолји за кафе со рачно изработена надворешност во изглед на лист. Прекрасен избор за ова сезона изработена од MagicCeramicsShop на цена од 76 долари.

Прекрасна и уникатна рачно изработена керамичка шолја која ќе ја обожаваат сите љубители на мачки. Доколку сакате природа и сакате магични изработки, овој производ на SheWolfka ќе го исполни вашиот дом со магија за само 44 долари.

Оваа шолја од StudioRosalina и дава топлина и етно изглед на вашата кујна. Идеален избор за вашето утринско кафе или чај. Можете да ја имате за само 29 долари.