-Треба да ми се извини јавно,мене и на моите колешки кои бевме на фотографијата“,вели фолк ѕвездата Ирена Спасовкса,откако пејачот Дејан Добревски на нејзиниот профил под една фотографија напиша коментар “ Го допревте дното“.

Ирена вели дека била шокирана од овој коментар, но брзо реагирала.Таа со остри критики  му вратила на овој несолен коментар на Добревски и започна естрадата војна.

Добревски пак,навреден од тоа што го пишала Ирена,спремен е да ја тужи,па дури и правдата да ја бара во европските судови.Тој ќе ја тужи Ирена дека го нарекла педер и дека бил во врска со неговиот менаџер од Британија,извесен Тино.

Ирена пак ,децидна,“Немојте ја да го тужам ,па да разбере со кој си игра“, ни рече Ирена Спасовска.