Скопјанката Ангела Василевска ја освои титулата втора придружничка на Интернационалниот избор за убавина “Miss freedom of the world 2021“, кој  годинава се одржа во  Приштина,Косово. На изборот учество земаа убавици од повеќе земји.Нашата Ангела е презадоволна од титулата втора придружничка.Оваа убавица, досега има освеоено повеќе титули на престижни вакви натпревари.Лиценцата ја има Роберт Граматиков,кој досега на светски избори промовираше многу наши убавици.