Инфуенсерката Миа Костова која нема влакно на јазикот му посвети Фејсбук статус на Александар Ружин, синот на Нано Ружин. Еве како почна целата приказна…

-“Алекс Ружин кој има фан пејџ и е пишан како политичар (😂😂😂) напиша статус во кој многу строго апелираше да се вакцинира населението дури и безобразно заврши дека нема да биде ‘фин’ во одговорите ако некој му контрира зошто оние кои имаат друго мислење биле прости, необразувани и себични.

Откако го раскреваа на клоци во 150 коментари, не што не реплицираше туку статусот беше избришан.
Пренесете му дека има место меѓу нас инфлуенсерите и дека може и понатаму да пејуцка на социјални мрежи со сопругата во кола, зошто за политика за почеток треба да имаш муда и капацитет за дискусија“,напиша Миа.