Вокалот на некогаш популарните, а сега подзаборавени „Арија бенд“, Филип Пешевски често е во друштво на згодни момци. Пејачот на фотката е со двајца разголени дечки и според изразот на неговото лице, тој е на „седмо небо“. Забележавме дека скоро секогаш е во тројка. Филип се обидува од петни жили да успее во шоубизнисот, но сеа за сеа, му успеаа само свадбраските тезги со Арија бенд.