Екс бодигардот на Никола Груевски,Дејан Митровски-Урко и летово ги покажа стомачните мускули.Сопственик е на фит-центарот “ Магнус“,каде е и тренер на девојки и дечки кои вежбаат кик-бокс.Урко важи за еден од најурбаните скопски фраери,со имиџ на мачо-тип.Љубител е на водните спортови,а кога ке се појави на плажа со шорц за капење,сите погледи се во него.Жени плакнете очи,ова ретко се  гледа.