Македонката Теодора Мартиноска која е позната по нејзиниот OnlyFans профил се одлучи своите недостатоци да ги надополни со посета на пластичен хирург.

Имено, како што пренесуваат нашите извори, Теодора од словенскиот доктор побарала нејзините грaди да изгледаат што е можно поприродно.

По ова можеме да заклучиме дека навистина добро се заработува од платформата OnlyFans