Познатиот Зоран Василевски Фаци беше жртва на „скриена камера” од познатиот јутјубер Стефан Лазаров.

Во целата “приказна“, Зоки е на снимање кај Стефан Лазаров а по завршувањето доаѓа до тепачка каде што другарот на Стефан, Мандар виде дека некој му ја оштетува односно гребе колата која беше паркирана на паркинг.

Зоки Фаци остана заледен откако од главата на човекот му разбија стаклено шише…

Погледнете го целото видео: