Хитот во светот,сега достапен и на нашиот пазар се производите од портфолиото на 48 груп,  и тоа 48 Х голд и Нитромакс голд  кои се од уникатна природа при помагањето за подобар сексуален  живот.Женшенот,од кои се направени овие производи, се користи илјадници години во алтернативната кинеска медицина,а старите народи го користеле за подобар сексуален живот како кај мажите дака и  кај жените.

Што е женшен?

Тоа е природен  снабдувач на телото со енергија, ја зголемува физiчката активност,отпорноста на телото и менталната издржливост,го крева либидото, и е природен афродизијак за доло сексуално уживање. Овие производи се 100% природен афродизијак кои се продава во вид на кафе,колачи и бонбони.

Сите овие производи може да ги набавите преку нашата страна на Инстаграм style.mk3