• Интересно и необично.Топчиња што го менуваат вкусот на цигарите. Јагода,ментол,ванила,кола,енерџи дринк, се само дел од палетата мали топчиња кои се ставаат во цигарата додека пушите. Smokeup.mk за прв пат ги донесоа на  нашиот пазар и веќе станаа вистински хит. Се што треба е да им пишете на нивната страна на Инстаграм-smokeup.mk и да си го порачете онлајн вашиот омилен вкус.