Скопјанката Драгана Спасовска, од татко  македонец и мајка бугарка, старлета, која денес живее во Дубаи,ја искористила шансата да се слика со фудбалерот Пике и потоа фотката осамна во бугарските таблоиди. Медиумите веднаш реагиираа дека токму нашата Драгана од скопската населба Ѓорче Петров е виновникот за раскинувањето на  фудбалерот Пике и поп дивата Шакира. Ова и оди во прилог на малата старлета која и додека живееше во Македонија од петни жили се обидуваше да стане позната. Тоа е девојката која за Бекстејџ изјави дека не сака да биде домаќинка и да сечка салати.Ова видео стана вирално,а таа замина да живее во Дубаи.Нејзината професија никогаш не ја откри во јавноста. Што работи во Дубаи и како се издржува никој не знае.Но, битно се  сликала со Пике кој за момент ја направи славна.