Црните чизми се нешто што мора да го поседувате во плакарот за време на есенските и зимските денови. За модерен изглед во оваа сезона ги предлагаме следниве модели на црни чизми со кои со сигурност нема да погрешите.

Saint Laurent

 

Луис Витон – Зрачат со едноставност, а знакот им дава посебна нота на убавина.

 

Прада – Во стилот на рок-н-ролот.

Хуго Бос – Со класичноста никогаш не можете да погрешите.

Гучи – Префинетост и стил!

Валентино – Напред класика, позади забава!

GIVENCHY