Овој бренд скоро секогаш е прв во претставување на новите колекции за престојната сезона. Hugo Boss ја претстави својата нова проет/лето колекција за модерни мажи. Модните парчиња кои се дел од оваа колекција се идеална претстава на тоа што го сакаат мажите, како што се капути, јакни, тренди дуксери и џемпери, акцесоари и многу друго. Погледнете  што не чека во новата 2020 година. Ова е само дел од новата колекција:

Nova Boss kolekcija za proleće/leto 2020

Nova Boss kolekcija za proleće/leto 2020

Nova Boss kolekcija za proleće/leto 2020

Nova Boss kolekcija za proleće/leto 2020

Nova Boss kolekcija za proleće/leto 2020