Тој иамше се што му беше потребно на шоубизнисот,убавина,харизма,глас и стас. Денес е сопственик на елитниот реторан „ Ча-Ча“ во Скопје. Гаџа важеше за најзгодниот фраер. Неговиот посебен имиџ на мачо тип,мамеше женски погледи,а Гаџа искши многу женски срца.Девојките просто лудуваа по него.  Досието во музиката му е огромно.Редеше хит до хит,играше и танцуваше.Беше неуморен со настапите во кои учетвуваа Тамара,Врчак и Билбилов. Невиден талент кој Гаџа и го даде на македонската јавност.По тоа, кариерата ја продолжи во Косово и Албанија.Таму ги направи најубавите видео записи, кои денес имаат милионска гледаност на Јутјуб.Љубител е на животните и нивен заштитник.Во неговата кариера успешно бегаше од скандали,а љубовниот живот го криеше како змија нозе. Ова скромно скопско момче едноставно плени со љубезноста и културата.