Некогаш беше една од најпознатите македонски манекенки,Билјана Стоиловска,црномуреста убавива која красеше безброј насловни страни.Оваа девојка модната кариера ја продолжи во Белград,каде и ден денес живее.Освен што беше муза на многу белгратски дизајнери,таа снимаше безброј реклами за долна облека и луксузна козметика.Денес, Билјана работи во престижна градежна фирма и ретко си доаѓа во родната Македонија.

За нашиот портал вели дека Белград и понудил многу можности и дека не се кае дека го оставила Скопје.