Пред неполн месец во Скопје, Макси пет центарот ги отвори вратите за љубителите на животни.Распространет на површина од околу 550 квадрати, Макси пет-стана центар во кој може да најдете се за вашиот миленик. Тука има луксузни аквариуми, кафези за егзотични птици, 50 видови на храна за мачки и кучиња, риболовна опрема, поводници и играчки. Посетете ја нивната страна на Инстаграм Maxipetshop2021 и направете го вашиот миленик среќен.