Новоотворениот салон за мажи “Мр.Бербер” во центарот на Скопје, веќе ја разбуди љубопитноста на скопјани кои воодужевени коментираат дека ваков салон за мажи во фалеше на главниот град. Овде ќе ве пречекаат љубезните вработени,а  златните раце  на газда Ерго ќе ве воведат во светот на високата мода, па така од тука ќе излезете со модерна фризура, средена брада како од турските серии,а ќе добиете и релакс масажа и тоа за џабе. Момcи побрзајте!!!.Посетете го нивниот Инстаграм профил mr.barber2019,а за првиот наш читател што ќе ни пише,добива гратис разубавување од нас.