Поп дивата Јелена Карлеуша откри дека не сака да се гледа себеси на малите екрани и дека не гледала ниту една емисија „Ѕвезда Гранда“ од 2015 година. Јелена додала дека се смета дека не е убава и дека, како и другите колешки, не сака да се гледа на телевизија.

Долго се чека новиот албум на Јелена Карлеуша. Популарната пејачка вечерва откри дека албумот е готов, но дека допрва треба да донесе одлука кога ќе биде претставен.