Балканската поп дива  Јелена Карлеуша денес не изненади кога ни стави големо Like на нашата објава на нашиот Инстаграм профил style.mk3 и со тоа уште еднаш покажа зошто е толку голема ѕвезда.Ова е уште еден доказ дека менаџментот на ЈК ги следи и медиумите од нашиот регион и дека и значи кога ќе види објава посветена токму на неа.Ти благодариме Карлеуша.