Познатиот јутјубер Стефан Лазаров објави видео на неговиот јутјуб канал во врска со драмата помеѓу Марио Манов и Душан Пауновски каде што на комичен и забавен начин покажа што всушност се случува.

Во видеото се најде и шоу ѕвездата Зоки Фаци каде што го кажа неговото мислење за Марио Манов и кажа дека тој е една исфустрирана тетка која само сака внимание.

Во продолжение беше и изјавата на Душан Пауновски кој кажа дека за сето ова почнал Марио Манов со тоа што го нарекол Душан дека е педофил бидејќи си го промовира неговиот онлифенс профил.

Во профолжение целото видео: