Познатиот јутјубер Стефан Лазаров денес објави видео каде што зборува дека прекинува со снимање но не во целост односно ќе прекине да ја снима неговата забавна емисија „Лазаров Шоу”.

Како за причина на сето ова Лазаров ја обвини и македонската естрада.
Во прилог погледнете го целото видео и дознајте за што всушност се работи.