Некогаш еден од нашите најплатени манекени Марио Костовски, по пауза од една година се смири со неговата голема љубов скопјанката Наташа.Причината за раскинувањето не ја дознавме, но само знаеме дека Марио толку бил упорен да си ја врати Наташа, па скоро една година кроел план како уште еднаш  да ја освои убавата девојка.Инаку Марио сликаше за многу наши познати  модни брендови.