Љупка Арсoвска дефинитивно е една од најатрактивните натпреварувачки во актуелната сезона на шоуто „Ѕвезде Гранда“. Во прилог на нашето тврдење се и последните фотографии кои оваа Македонка ги сподели на својот профил на „Инстаграм“, но многумина во коментари почнаа позитивно да коментираат дека личи на познатата српска пејачка Елена Китич, дали е тоа така погледнете и самите.