Џина Џиновиќ (17), ќерката на пејачот Харис Џиновиќ и креаторката Мелина Џиновиќ, која е многу активна на социјалните мрежи, се пофалила со парче облека за кое дала, како што пишуваат, вртоглава сума на пари.

Станува збор за зимска јакна на популарна марка, со која Џина се пофали на социјалната мрежа Инстаграм.

Цената на оваа јакна, како што можеме да видиме во второто стори на Џини, бидејќи таа ја споделила оваа информација, е 890 долари.