Иако помина долги години од кога фидбалската легенда Дејвид Бекам се сликаше со боксерките на модната куќа “ Армани“, ден денес, уште се води полемика дали машкоста му е зголемена со фотошоп. Едни велат дека Бекам е природно надарен,а дриги пак тврдат дека боксерките од напред му се зголемени со фотошоп.Други пак, одат до таа крајност ,што тврдат дека за време на фамозната фотосесија во гаќите на Бекам ставале чорап.Модниот бренд “ Армани“ никогаш не ги демантираше ови гласини.Како и да е,секси фотосесијата на Бекам му донес многу пари и слава.Со фотошоп или не, тој изгледаше секси за секоја жена.