Виртуозот на труба Џамбо Анѓушев и неговиот оркестар,два дена пред големиот концерт,направија проба во просториите на

“ МиКаса„. Џамбо ни рече дека тукушто се вратил од пат и дека едвај чека на 6 јули да направи концерт за паметење.

-Цело лето сум пребукиран со настапи.Одвоив време да свирам во ова популарно место,за кое се зборува и низ Европа. Ќе дадеме се од себе концерот да биде запаметен,вели Џамбо.

Тој ќе настапи заедно со „Микаса“, бенд на 6 јули, со старт во 20 часот. Ова е негов прв настап во „ МиКаса„. Тел.за резервации 075317387