Погледнете ги најпосетуваните и најгледаните ревии за колекцијата пролет/лето 2020:

10. Versace

Посетители: 67,207

MIGUEL MEDINA/GETTY IMAGES

9. Celine

Посетители: 67,548

NOWFASHION

8.Balenciaga

Посетители: 68,607

GETTY IMAGES

7. Christian Dior

Посетители: 71,058

pinterest

6. Burberry

Посетители: 71,373

crfashionbook

5. Louis Vuitton

Посетители: 71,624

fashionista

4. Prada

Посетители: 73,033

crfashionbook

3. Saint Laurent

Посетители: 76,370

Image Source: IMAXTREE / Daniele Oberrauch

2. Chanel

Посетители: 82,130

celebzz.com

1. Gucci

Посетители: 99,129

tag-walk.com