Доколку сакате промена на вашиот изглед за време на празниците- ние ви предлагаме да ја промените бојата на вашата коса. Наједноставен начин за промена на вашиот стил и изглед е да изберете крајно различна боја од вашата сегашна за да се почуствувате тотално нови и ресетирани. Доколку се одлучите за црвено, разгледајте ги нашите предлози.

Бакарно црвена со златести нијанси.

Корално црвена, многу слична со розево златеста нијанса.

 

Природно црвена.

Цимет црвена.

Портокалово црвена.

Силни чоколадни поттонови на црвена.

Природно црвена со корални прамени.

Бургунди прамени на темно кафеава основа.

Праска тонови на црвена.

Бургунди.