Топ моделот Александра Накова како од мајка родена,му позира на фотграфот Стефан Соколовски качена на расен коњ. Овие секси фотки се наменети за моден магазин од Холандија. Накова за фотосесијата е гола,но и во секси долна облека. Коњите се жители на скопскиот коњички клуб “Пајтон груп“.