Онлајн порталот- TC Candler креаторот на  Annual Independent Critics List на 100 најубави лица на годината  ги зема во предвид мислењата на повеќе од 3 милиони гласачи и создаде листа со 100 најубави мажи и жени на планетата од светот на славните. Style.mk ве поканува да ги разгледате фотографиите на 20ина мажи избрани од луѓето ширум светот.  Ќе бидете изненадени од победникот :).

20. Триванти Роудс (Trevante Rhodes), АКТЕР

 

View this post on Instagram

 

Top4 life moment for suure.. Thankyou @ccxpoficial @Netflix @birdboxmovie

A post shared by Trevante Rhodes (@_trevante_) on

19.  Тејанг (Taeyang), ПЕЈАЧ

 

View this post on Instagram

 

ELLE APRIL ISSUE @ellekorea #LVMH

A post shared by TAEYANG (@__youngbae__) on

18. Тони Мифуд (Toni Mahfud), МОДЕЛ

17. Мишел Увимен (Michiel Huisman), АКТЕР

16. Марио Казис (Mario Casas), АКТЕР

 

View this post on Instagram

 

Big Tyme. 🛥 . @cavagroupltd #cavagroupltd

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

15. Бариш Ардуч (Barış Arduç), АКТЕР

 

View this post on Instagram

 

Bayramlık 😎

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

14.  Арнон Тејлор Џонсон (Aaron Taylor-Johnson), АКТЕР

 

View this post on Instagram

 

#beard #redhook #NY

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson) on

13.  Џункук (Jungkook), ПЕЈАЧ

 

View this post on Instagram

 

공연 잘하겠습니다 🎤

A post shared by BTS JUNGKOOK (@bts.jungkook) on

12. Оскар Ајзек (Oscar Isaac), АКТЕР

 

View this post on Instagram

 

Oscar Isaac for Esquire UK (December 2017) photographed by David Slijper via: davidslijper.com #OscarIsaac

A post shared by Oscar Isaac 🔵 (@official_oscar_isaac_page) on

11. Џенсен Аклс (Jensen Ackles), АКТЕР

10. Маријано ди Вајо (Mariano Di Vaio),БЛОГЕР

9.  Сехан (Sehun), ТАНЧЕР и ПЕЈАЧ

 

View this post on Instagram

 

🤪

A post shared by SEHUN (@oohsehun) on

8. Идриз Елба Idris Elba, АКТЕР

7. Феликс Кјелберг (Felix Kjellberg), БЛОГЕР

 

View this post on Instagram

 

New tsuki epicly in bio

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on

6.  Станлеј Вајбер (Stanley Weber), АКТЕР

 

View this post on Instagram

 

Goofing with 📸@blifil59 @the_globe before being in awe with @aaron_pierre1 in Othello … 🎭 Memorable Night

A post shared by Stanley Weber (@stanley_weber) on

5.  Вилјам Леви (William Levy), АКТЕР

4. Џејмс Рид (James Reid), ПЕЈАЧ

 

View this post on Instagram

 

Versach 📸 @renzonwolfstudio

A post shared by James Reid (@james) on

3. Арми Хамер (Armie Hammer), АКТЕР

 

View this post on Instagram

 

London, check. Awesome jacket, check. Ferragamo sunglasses? Check. #ad #ferragamoeyewear

A post shared by Armie Hammer (@armiehammer) on

2. Џејсон Момоа (Jason Momoa), АКТЕР

 

View this post on Instagram

 

@jeanneyangstyle @erikellington @hrs.official auntie may from Kauai. @tomford #knucklehead. #pinkonpinklookgood. @nbcsnl Aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

1. Ким Те-Хјанг (Kim Tae-hyung), ПЕЈАЧ

 

View this post on Instagram

 

나도 RM이 정말 좋아요 🥴

A post shared by BTS TAEHYUNG – V 🐯 (@btstae) on