На снимањето на новогодишната програма на „Гранд продукција“ гостуваше фолк пејачот Амар Гиле Јашарспахиќ.

Откако ги испеа неговите песни, Амар ја напушти сцената, а новинарите му поставуваа прашања за неговата наводна девојка Наташа Радан. На овие прашања пејачот бурно реагираше.

– Наташа Радан никогаш не ми била девојка! – изјави Амар.