Сини тексас паталони во комбинација со џемпер чиј дезен е во неколку бои заедно со камел чизми се прекрасен и вистиски избор за After work колегијален чај доколку обожавате удобни и опуштени места.

Доколку сакате прошетка после работно време и уживање во колоритната есен, ви предлагаме едноставна и елегантна комбинација со борд комотен фустан, црно есенско капутче, црна шапка и црни ниски чизми до колена.

Борда плетена сукња комбинирана со црна памучна блуза, кожена јакна, тенко каишче и нежни аксесоари е идеална комбинација за млади девојки кои уживаат да споделат со колегите за нивното прво работно искуство.