Модерни и впечатливи, елегантни и женствени, за ладните зимски денови изберете црвена комбинација. Црвената боја е бојата на моќта, страста, самодовербата. Доколку сакате да останете забележани во студените зимски денови, да оставете впечаток на вистинска дама кој зрачи со доминација, еве една предлог комбинација која ја презентираше манкенката Евгенија Ризова од бутикот Шантел, кој се наоѓа во во ГТЦ први кат и ТЦ Мавровка ниско приземје. Не двоумете се, да изберете црвени парчиња, бидејќи и оваа зима ќе биде бојата која ќе ја одбележи модата.

[shoppable_image id=”4362″]