Бутикот за чевли Шантел во ГТЦ – 2 кат ја претстави својата нова колекција на чевли есен/зима 2020 година. Успешната презентација на оваа колекција е дело на манекенка Евгенија Ризова, која му позираше на фотографот Лука. Во оваа единствена колекција се испреплетува високиот квалитет и модерниот дизајн кој Ви го нуди Шантел.

Гардеробата, во која блесна Евгенија, е од бутикот Орнела, кој се наоѓа во приземјето на ГТЦ. Бидете урбани и шик! Разгледајте ги следниве модели и побрзајте до ГТЦ!

 

[shoppable_image id="4269"]

[shoppable_image id="4267"]