Кој вели дека не постои пријателство помеѓу поранешни партнери кои биле во љубовна врска? За сите оние кои што го тврдат тоа, Анистон и Бред не само што го покажуваат спротивното, туку ова пријателство трае дури 15 години по нивната официјална разделба. Јавноста беше пријатено изненадена која Бред беше гостин на роденденот на актерката, па затоа овој пат не е чудно што беше помеѓу гостите на оваа забава. Џенифер е позната по тоа што е голем љубител на Божиќните и Новогодишните празници и оваа празнична забава ја прави секоја година.

Jennifer Aniston and Brad Pitt at the 2004 Emmys in Los Angeles, Calif. Gregg DeGuire/WireImage via Getty Images
Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 'Rock Star' Premiere in September 2001 in Westwood, Calif.  Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images

Тоа што е интересно за овој настан, е тоа што помеѓу гостите се најдоа и голем број на поранешни девојки на Пит, меѓу кои и Гвинет Палтроу со која беа верени. Анонимните извори велат дека Бред пристигнал помеѓу првите гости а си заминал помеѓу последните.

 

 

Извор: https://www.foxnews.com/entertainment/brad-pitt-attends-jennifer-aniston-christmas-party