Chanel ја лансираше својата долго најавувана колекција на производи за убавина и нега на кожата, збогатена во ванила. Ако сакате здрава и негувана кожа, а воедно уживате во прекрасниот мирис на ванила, побарајте ја следнава колекција која веќе стана достапна.

Chanel lansira novu beauty kolekciju sa vanilom

Новата колекција за чистење на лицето Sublimage содржи ванила и екстракт од харургана, која е позната по своите моќи за детоксикација. L’Huile-En-Gel de Démaquillage во облик на благ гел хибрид, ја раствара шминката на лицето, L’Eau de Démaquillage ја отстранува шминката и нечистотијата, а Вашата кожа ја прави нежна. Le Savon de Soin е пенест сапун кој е збогатен со цвет на ванила и и дава софистициран и сјаен изглед на кожата. За краен резултат на негувана кожа, Chanel го претстави пилингот за отстранување на мртви клетки  Les Grains de Vanille scrub, кој во својот состав има семиња од ванила и јојоба.

Chanel lansira novu beauty kolekciju sa vanilom

Chanel lansira novu beauty kolekciju sa vanilom