Ви претставуваме неколку полици за Вашиот дом и работен простор кои многу лесно може да ги изработите сами. Подгответе се да го искористите целиот потенцијал за складирање, а воедно да изгледа убаво и декоративно. Што е најважно тие се изработени од рециклирани материјали.

Шестоаголни полици

Овие полици се изработени од стапчиња. За нив немате потреба од дупчење.

Honeycomb Shelves Made Of Popsicle Sticks

We're making honeycomb shelves … out of popsicle sticks! Full tutorial: http://to.ehow.com/honeycomb_shelves

Posted by eHow on Sunday, 22 January 2017

Рамка полици

Нема потреба да трошите пари за кабинет во трпезаријата. Набавете неколку скали, употребете ја креативноста и составете ги. Комбинирајте ги во зависност од просторот.

image Ladder ShelfПолици со јаже

Декоративни, единствени, лесни за изработка. Што е најважно ќе Ве чини многу малку пари и труд. Може да ги закачите во бањата, кујната, дневната, работната соба.

image

rope shelf diy    diy hanging shelf

Полици со ремени

Искористете ги старите ремени, за да ги изработите. Тие ќе Ви дадат рустична декорација и не Ви требаат многу вештини и време за да ги направите.

image

 

Supplies for DIY shelves      Belt strap holding up a shelf
Полици од гајби

Искористете ги старите гајби за да ги изработите овие уникатни двобојни полици. Исфарбајте ги и закачете ги на ѕид. Идеално решение за Вашата козметика, зачини во кујната.

image

Полици од стари палети

Овие рустични полици од рециклирани палети, се идеално место за Вашите фамилијарни фотографии, книги, магазини.

image

Тетрис полици

Доколку имате премногу празен простор на ѕидот и се прашувавте, што да сместите тука, еве едно потенцијално решение. Овие полици може ќе Ви одземат малку повеќе време, ама ќе добиете уникатност.

image

 

DIY Tetris Shelves   DIY Tetris Shelf   DIY Tetris Shelves

Gamer Decor: DIY Tetris Shelves       Geeky Home Decor: DIY Tetris Shelves