Никој, никогаш не е дозволно стар за Дизни. Светот на Дизни нема возрасни граници. Тука издвоивме неколку унитани парчиња од Дизни за секој возрасен кој во душата се уште е дете.

 

Чанти и паричници

   

Дизни часовници

     

Накит