Кумановските артисти Double G Mafia повторно се актуелни со новата песна “ Purple Lemonade“. Песната веќе има многу прегледи на Јутјуб, а контроврзните артисти овој пат му ставија акцент на џоинтот. Како соло артисти тие се обединија во 2019 година за денес да се група која котира високо во музичките води. Тексот е на Херц ака Бат, Лилспиди; Микс Мастер Double G Mafia. Погледнете ги и предходните видео песни на оваа група.