Феноменланата Џенифер Лопез, претстави дел од колекцијата на Версаче за пролет/лето 2020 година! Овие уникатни фотографии се дело на Меутре и Маркус, а ја прикажуваат футуристичката фотосесија со високо-технолошки мотиви.  Стилистот Jacејкоб Кеј навистина се надмина внесувајќи елементи од џунглата за да ги надополни уникатните јакни и фустани.

 

Джей Ло се потопи в дигиталния свят на Versace

Джей Ло се потопи в дигиталния свят на Versace

Джей Ло се потопи в дигиталния свят на Versace

Джей Ло се потопи в дигиталния свят на Versace