Моделот Давид Велковски ви ја претставува новата колекција на бутикот “ Џoрдано“ во ГТЦ-Скопје.

[shoppable_image id="4263"]

[shoppable_image id=”1607″] [shoppable_image id=”1608″] [shoppable_image id=”1609″] [shoppable_image id=”1610″] [shoppable_image id=”1611″]

Мејкап и фризура “Студио фешн В.А.“

Фото-Роберт Спасовски