На прв поглед овие илустрации изгледаа навистина морничаво, но по нивно детално разгледување постои голема шанса да се расплачете. Jenny Jinya преку еден поинаков пристап се обидува да ги долови проблемите во општеството и колку нашите постапки можат навистина да го променат светот. Ако оваа илустрација навистина допре до вас и сакате да прочитате нешто повеќе, тогаш упатете се на инстаграм профилот на овој илустратор @jenny_jinya и бидете подготвени за една вистинска бура од емоции.