Сара Џесика Паркер веќе трета сезона е заштитно лице на овој луксузен бренд. Во оваа празнична колекција брендот Intimissimi претстави уникатни сетови долна облека и луксузни свилени пижами, а преовладуваат црната и црвената боја. Ова е преубав празничен подарок за Вашите најблиски, па и добра идеја како самите да се почестите.

Разгледајте дел од колекцијата:

Intimissimi predstavlja svečanu prazničnu kolekciju

Intimissimi predstavlja svečanu prazničnu kolekciju

Intimissimi predstavlja svečanu prazničnu kolekciju

Intimissimi predstavlja svečanu prazničnu kolekciju

Intimissimi predstavlja svečanu prazničnu kolekciju