Викендот полека започнува и ние за ова петочко вечерно расположение ви ја препорачуваме следнава комбинација.

Одберете сиво памучно фустанче со долги ракави, црни чизми до глужд на потпетици и црно палто. Изгледот надополнете го со црвена чанта која совршено ќе се вклопи во целосната комбинација.